Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee56g110kcal10.5g0g7.6g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g298kcal21.4g0.2g23.6g0.2g
Valittu annoskoko66g149kcal10.7g0.1g11.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g75kcal5.4g0.1g5.9g0.1g
Arvot/100g100g225kcal16.1g0.2g17.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603