Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g30g7.2kcal0.4g1g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g15g27kcal2.8g0g1.8g0g
Siirappi 2.2g6.8kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g84kcal6.4g5.8g3.8g1.4g
Valittu annoskoko66g42kcal3.2g2.9g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g21kcal1.6g1.5g1g0.4g
Arvot/100g100g63kcal4.8g4.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052