Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.2g0.9kcal0.2g0g0g0.1g
Vehnälese 1.9g4.3kcal0.3g0.3g0.1g0.7g
Ruislese 1.6g4.5kcal0.2g0.4g0.1g0.6g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g4.7g18kcal0.7g2.6g0.4g0.5g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)14g50kcal1.7g9.8g0.3g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.2g0.2g0.7g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g285kcal10g53g2.2g6.6g
Valittu annoskoko66g142kcal5g26.5g1.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna33g71kcal2.5g13.3g0.6g1.7g
Arvot/100g100g215kcal7.5g39.9g1.7g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948