Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen10g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)18g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g72kcal1.2g5.8g4.6g1.8g
Valittu annoskoko66g36kcal0.6g2.9g2.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna33g18kcal0.3g1.5g1.2g0.5g
Arvot/100g100g54kcal0.9g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174