Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g14g101kcal0.1g0.1g11.2g0g
Fariinisokeri14g57kcal0g14g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten3.2g10kcal0.7g1.4g0.7g0.3g
Pandan tumma suklaa 150 g4.9g26kcal0.2g2.6g1.6g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g7g37kcal0.7g3.7g2.2g0g
Mantelirouhe, 1 rkl3.5g20kcal0.7g0.2g1.8g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7g23kcal0.1g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g591kcal8g46g42.4g1.4g
Valittu annoskoko67g295kcal4g23g21.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g148kcal2g11.5g10.6g0.4g
Arvot/100g100g444kcal6g34.6g31.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93773