Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.6kcal0g0.6g0g0g
Hiiva, 50g4g2.4kcal0.5g0g0g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g12g58kcal2.9g4g3.4g3.4g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.1g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g302kcal12g45.4g7.4g8.6g
Valittu annoskoko67g151kcal6g22.7g3.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna33g76kcal3g11.4g1.9g2.2g
Arvot/100g100g227kcal9g34.1g5.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453