Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali7.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana 7.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Palsternakka 2.7g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g2.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha 10%7.3g12kcal1.5g0g0.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g7.1g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g48kcal3.4g3.8g1.6g1.2g
Valittu annoskoko66g24kcal1.7g1.9g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g12kcal0.9g1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g36kcal2.6g2.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712