Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 50g13kcal0.8g1.8g0.1g1g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g105kcal2g4.8g8.4g2.4g
Valittu annoskoko67g52kcal1g2.4g4.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna33g26kcal0.5g1.2g2.1g0.6g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.6g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180