Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g96kcal0.2g0.1g10.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 12g15kcal1.4g0g1.1g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Banaani, kuorittu 18g15kcal0.2g3.2g0.1g0.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g419kcal6.8g43.2g24.4g2g
Valittu annoskoko67g210kcal3.4g21.6g12.2g1g
Annoskoko puolitettuna33g105kcal1.7g10.8g6.1g0.5g
Arvot/100g100g314kcal5.1g32.4g18.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264700