Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 29g65kcal1.9g11.8g0.4g3.2g
Voi 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 11g15kcal0.3g0.4g1.3g0g
Maustekurkku11g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g331kcal5.4g26.4g21.2g7g
Valittu annoskoko66g165kcal2.7g13.2g10.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna33g83kcal1.4g6.6g5.3g1.8g
Arvot/100g100g249kcal4.1g19.9g16g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534