Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow42g8.4kcal1.3g0.8g0g1.1g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä4.7g8.5kcal0.1g0.6g0.7g0g
Vuohenjuusto President9g24kcal1.8g0g1.9g0g
Valkoviini kuiva 9g6.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g112kcal6.4g3g7g2.2g
Valittu annoskoko67g56kcal3.2g1.5g3.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna33g28kcal1.6g0.8g1.8g0.6g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744