Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.6g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 16g17kcal1.3g2.2g0.1g1.1g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.2g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Harissa 1 annos = 30 g0.9g2.6kcal0.1g0.5g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz0.9g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g117kcal8g8.8g4.8g3.2g
Valittu annoskoko66g59kcal4g4.4g2.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna33g29kcal2g2.2g1.2g0.8g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468