Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Lehtiselleri 3.1g0.4kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kalaliemi laimennettu 31g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Kirjolohifilee 13g21kcal2.1g0g1.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Maustekurkku4.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 1.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g72kcal4.6g2g4.8g0.8g
Valittu annoskoko67g36kcal2.3g1g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g18kcal1.2g0.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g54kcal3.5g1.5g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223