Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 5.9g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 4.9g22kcal1g0g2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 8.8g3.1kcal0.4g0.2g0g0.2g
Tomaatti 4.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Spagetti 2.9g10kcal0.3g1.9g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g78kcal3.6g5.2g4.2g1g
Valittu annoskoko67g39kcal1.8g2.6g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g20kcal0.9g1.3g1.1g0.3g
Arvot/100g100g59kcal2.7g3.9g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143