Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow14g4.9kcal0.1g1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7g6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g21g71kcal2.7g14.3g0.3g1.4g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g242kcal12.8g32g7.2g3g
Valittu annoskoko67g121kcal6.4g16g3.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna33g61kcal3.2g8g1.8g0.8g
Arvot/100g100g182kcal9.6g24g5.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145