Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 22g70kcal5.9g0g5.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kookosöljy 100g0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g29g15kcal0.4g2.2g0.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g194kcal13.4g6.8g12g0.6g
Valittu annoskoko67g97kcal6.7g3.4g6g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g48kcal3.4g1.7g3g0.2g
Arvot/100g100g145kcal10.1g5.1g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536