Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g4.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Paprika, punainen16g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g5.2g16kcal1g0.1g1.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)5.2g8.3kcal0.1g0.1g0.8g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g5.2g8.2kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g89kcal4.6g4.4g5.8g1g
Valittu annoskoko67g45kcal2.3g2.2g2.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g22kcal1.2g1.1g1.5g0.3g
Arvot/100g100g67kcal3.4g3.3g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419