Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g41kcal4.7g0g2.5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl19g5.6kcal0.9g0.4g0.1g0.3g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)7.5g20kcal2.2g0g1.3g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g16g23kcal0.2g0.5g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g181kcal16g1.8g12.4g0.6g
Valittu annoskoko67g91kcal8g0.9g6.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g45kcal4g0.5g3.1g0.2g
Arvot/100g100g136kcal12g1.3g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667