Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 14g44kcal1.2g8.1g0.4g1.4g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g6.6g11kcal1.5g0g0.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 6.6g15kcal1.1g0g1.2g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g9g30kcal2.2g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g294kcal19.2g16.2g16.2g2.8g
Valittu annoskoko67g147kcal9.6g8.1g8.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna34g74kcal4.8g4.1g4.1g0.7g
Arvot/100g100g220kcal14.3g12.1g12.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568