Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g25g5.8kcal0.4g0.9g0.1g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.6g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Katkarapu 23g15kcal3.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g143kcal8.4g3.8g10.4g0.2g
Valittu annoskoko67g71kcal4.2g1.9g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g36kcal2.1g1g2.6g0.1g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.9g7.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528