Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g41kcal4.7g0g2.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Punaviini, 12%4.4g3.7kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 11g8.5kcal0.2g1.8g0g0.3g
Kesäkurpitsa11g1.8kcal0g0.3g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g141kcal10g5.4g8g1.2g
Valittu annoskoko67g71kcal5g2.7g4g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g35kcal2.5g1.4g2g0.3g
Arvot/100g100g106kcal7.5g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267