Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu25g10kcal0.1g2.4g0g0.5g
Raparperi 17g5.6kcal0.1g0.9g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g21g82kcal0g20.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g195kcal0.4g47.6g0g1.4g
Valittu annoskoko67g97kcal0.2g23.8g0g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g49kcal0.1g11.9g0g0.4g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.6g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970