Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g20g11kcal1.8g1g0g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)9g10kcal0.3g1.5g0.3g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä7.6g4.6kcal0g1.1g0g0.1g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.8g2.7kcal0.7g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä7.4g4.5kcal0g1.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g3.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker3.3g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g152kcal7.2g27g1.4g0.6g
Valittu annoskoko67g76kcal3.6g13.5g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g38kcal1.8g6.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g114kcal5.4g20.2g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265813