Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 24g12kcal2.8g0g0.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 24g10kcal0.1g1g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 13g39kcal1.1g7.2g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Siirappi 2.8g8.5kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g142kcal8.2g21g0.6g3.8g
Valittu annoskoko67g71kcal4.1g10.5g0.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna34g36kcal2.1g5.3g0.2g1g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.7g0.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385