Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 0.5g3.1kcal0.1g0g0.3g0.1g
Kirjolohifilee 27g45kcal4.6g0g3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 4.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Soijakastike 1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 13g18kcal0.3g3.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g174kcal10.8g9.6g9.6g2g
Valittu annoskoko67g87kcal5.4g4.8g4.8g1g
Annoskoko puolitettuna34g44kcal2.7g2.4g2.4g0.5g
Arvot/100g100g130kcal8.1g7.2g7.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785