Vuohenjuustogratinoitu lohi (Ruokapirkka)

1. Poista lohesta ruodot ja nosta kala uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.

2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.

Puhdista ja paloittele herkkusienet.

Kuutioi paprikat ja hienonna rucolaa hieman.

3. Kuullota sipulisilppua öljyssä pari minuuttia.

Lisää herkkusienet ja paprikat ja jatka paistamista noin 5 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää rucola.

Levitä seos lohen päälle.

4. Paista lohta 200 asteessa ensin noin 15 minuuttia.

5. Viipaloi vuohenmaitojuusto ja levitä lohen päälle.

Jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Minnax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 25g48kcal4.6g0g3.3g0g
Oliiviöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen7.7g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 4.8g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Herkkusieni, tuore9g2.2kcal0.2g0.3g0g0.3g
Vuohenjuusto, petit chevres doux Kypsennetty (President), annos 16.6g11g27kcal1.7g0.2g2.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g196kcal13.4g3g14.2g1.4g
Valittu annoskoko67g98kcal6.7g1.5g7.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g49kcal3.4g0.8g3.6g0.4g
Arvot/100g100g147kcal10g2.2g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158745