Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g48g53kcal11.1g0g1g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g3.9g15kcal1.3g0g1.1g0g
Korppujauho 4.4g16kcal0.5g3.3g0g0.2g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g297kcal26g6.6g18.4g0.6g
Valittu annoskoko67g148kcal13g3.3g9.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g74kcal6.5g1.7g4.6g0.2g
Arvot/100g100g221kcal19.4g4.9g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480