Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 49g14kcal0.6g2g0.1g1g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 40% rasvaa 0.7g2.6kcal0g0g0.3g0g
Piirakkataikina Sunnuntai14g52kcal0.7g4.5g3.5g0.3g
Siirappi, tumma1.1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g145kcal2.6g14.8g7.8g2.6g
Valittu annoskoko67g72kcal1.3g7.4g3.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna34g36kcal0.7g3.7g2g0.7g
Arvot/100g100g108kcal1.9g11g5.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903