Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 267g202kcal5g41.2g0.5g2.7g
Voi 40g291kcal0.5g0.2g32.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g16g56kcal0.6g13g0.2g0.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.3g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 134g150kcal28.2g0g4g0g
Rypsiöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kaali, valkokaali107g23kcal1.3g3.6g0.2g2.2g
Sieni tatti, hapero 27g7.4kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1727kcal76.2g121.4g101.8g13.2g
Valittu annoskoko660g863kcal38.1g60.7g50.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna330g432kcal19.1g30.4g25.5g3.3g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282