Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 170g323kcal46.2g0g15.3g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 115g15kcal1.3g1.1g0.2g1.2g
Kurkku, tuore100g10kcal0.6g1.7g0.1g0.7g
Tomaatti, tuore240g49kcal1.4g9.1g0.7g3.4g
Sinappi 16g21kcal0.7g2.3g1g0.3g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix18g9kcal0.3g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g853kcal101g32g34.8g11.2g
Valittu annoskoko660g427kcal50.5g16g17.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna330g213kcal25.3g8g8.7g2.8g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763