Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 52g457kcal0g0g51.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 314g1076kcal31.9g219.4g3.8g11g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 34g245kcal0.3g0.1g27.6g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g1.7g5.4kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Sokeri 29g119kcal0g29.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.7g0.1g3.9g0g
Hiiva 17g13kcal2.3g0.2g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 86g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 86g39kcal2.6g4.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g4015kcal84g508.8g177g25.4g
Valittu annoskoko660g2008kcal42g254.4g88.5g12.7g
Annoskoko puolitettuna330g1004kcal21g127.2g44.3g6.4g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177070