Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g358g394kcal28.6g71.6g0g17.9g
Punajuuri, keitetty, suolaton 251g98kcal2.6g17.7g0.5g6.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 28g250kcal0g0g28.3g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Riisijauhoseos, gluteeniton 19g66kcal0.5g15.2g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1627kcal64g210.8g57.8g50.6g
Valittu annoskoko660g814kcal32g105.4g28.9g25.3g
Annoskoko puolitettuna330g407kcal16g52.7g14.5g12.7g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390