Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)78g84kcal18g0g1.4g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g8.8g8.8kcal0.2g0.4g0.7g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g3.1g10kcal0.3g1.6g0.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
KEITTOJUURES Apetit pakaste63g16kcal0.6g3g0.2g1.4g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g31g113kcal3.8g22.8g0.5g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g44g35kcal1.3g4.7g0.8g1.7g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g25g105kcal0.5g0.7g11.3g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g761kcal50.2g69.4g30.6g8g
Valittu annoskoko660g381kcal25.1g34.7g15.3g4g
Annoskoko puolitettuna330g190kcal12.6g17.4g7.7g2g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387