Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 333g53kcal2.5g6.7g0.3g6.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Nokkonen 13g5.8kcal0.8g0.2g0.1g0.5g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.3g8.7kcal0.4g0.4g0.6g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g67g11kcal1.1g1.8g0g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g411kcal12.6g32.2g22.8g21.2g
Valittu annoskoko660g205kcal6.3g16.1g11.4g10.6g
Annoskoko puolitettuna330g103kcal3.2g8.1g5.7g5.3g
Arvot/100g100g31kcal1g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738