Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)69g28kcal0.8g5g0.3g1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g50g37kcal2.7g6g0.2g0g
Torino tumma proteiinipasta plus28g96kcal6.5g14.9g1g1.7g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g16g14kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g141g84kcal2.3g16.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1321g768kcal54.2g86.8g20.8g5.6g
Valittu annoskoko660g384kcal27.1g43.4g10.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna330g192kcal13.6g21.7g5.2g1.4g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186196