Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys800g1040kcal159.9g0g48g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl33g300kcal0g0g33.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g229kcal6.8g46.6g0.8g2.3g
Vesi3332g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi37g103kcal3.3g2.6g8.4g0g
Pakaste vihanneksia1666g666kcal50g91.6g16.7g50g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto666g1866kcal126.6g0g146.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g8405kcal693.2g281.6g507.6g104.6g
Valittu annoskoko6600g4203kcal346.6g140.8g253.8g52.3g
Annoskoko puolitettuna3300g2101kcal173.3g70.4g126.9g26.2g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298