Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g410g111kcal5.3g19.7g0.8g7g
Sipuli (kuorittu)676g182kcal8.8g32.4g1.4g11.5g
Sieni rouskut, suolattu 1736g452kcal27.1g39.9g8.7g50.4g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 1251g3106kcal178.6g68.6g236.6g6g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g80g721kcal0g0g80.1g0g
Paprika, punainen2372g610kcal21.3g109.1g9.5g47.4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 75g52kcal0.9g8.5g0.9g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g10466kcal484g556.4g676g250.4g
Valittu annoskoko6600g5233kcal242g278.2g338g125.2g
Annoskoko puolitettuna3300g2617kcal121g139.1g169g62.6g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459