Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1803g992kcal28.9g237.7g3.1g15.3g
Kananmuna kuoreton 2645g3773kcal330.6g7.9g271.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 168g1488kcal0g0g168.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 721g1640kcal36.5g126.4g101.6g41.8g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g361g1298kcal83g0g108.2g0g
Sipuli (kuorittu)661g179kcal8.6g31.7g1.3g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g18741kcal975.2g807.4g1307.2g136.6g
Valittu annoskoko6600g9370kcal487.6g403.7g653.6g68.3g
Annoskoko puolitettuna3300g4685kcal243.8g201.9g326.8g34.2g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675