Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g1600g8224kcal480g240g656g148.8g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g400g708kcal0.8g39.2g0.8g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g520g1820kcal72.8g291.2g35.9g57.2g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala844g2701kcal126.6g498g21.9g84.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13208g27052kcal1361.8g2168.6g1430.6g580.8g
Valittu annoskoko6604g13526kcal680.9g1084.3g715.3g290.4g
Annoskoko puolitettuna3302g6763kcal340.5g542.2g357.7g145.2g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236722