Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 3600g7032kcal672.8g0g486g0g
Amerikansekoitus, Apetit1080g302kcal19.4g48.6g2.2g25.9g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g216g605kcal41g0g47.5g0g
Ruohosipuli 90g20kcal1.2g1.5g0.5g2.2g
Kuohukerma,valio,2dl720g2448kcal14.4g21.6g252g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit900g1170kcal27g18g117g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13212g23154kcal1551.6g179.4g1810.4g56.2g
Valittu annoskoko6606g11577kcal775.8g89.7g905.2g28.1g
Annoskoko puolitettuna3303g5789kcal387.9g44.9g452.6g14.1g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531