Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2250g406kcal12.6g56.3g9g15.8g
Sipulikuutiot rainbow45g4.5kcal0.7g0.7g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2250g788kcal22.5g146.3g11.3g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa1125g900kcal50.6g146.2g11.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa675g2025kcal155.2g0g155.2g0g
Basilika, tuore225g90kcal7g11.2g1.8g8.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13212g8501kcal502.8g733.2g377.4g50.6g
Valittu annoskoko6606g4251kcal251.4g366.6g188.7g25.3g
Annoskoko puolitettuna3303g2125kcal125.7g183.3g94.4g12.7g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511