Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 477g680kcal59.6g1.4g48.9g0g
Maito, Ykkös2999g1229kcal99g143.9g30g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras1125g3936kcal151.8g737.7g32.6g67.5g
Ruokaöljy keskiarvo 42g371kcal0g0g41.9g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 426g139kcal2.6g23.7g0.9g10.9g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g1200g1535kcal178.7g0g108g0g
Sipuli (kuorittu)321g87kcal4.2g15.4g0.6g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13212g15954kcal991.8g1844.2g525.8g167.8g
Valittu annoskoko6606g7977kcal495.9g922.1g262.9g83.9g
Annoskoko puolitettuna3303g3989kcal248g461.1g131.5g42g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651