Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)1402g4907kcal175.2g1005.2g21g42.1g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g1309g3664kcal196.3g0g314g0g
Kananmuna kuoreton 935g1333kcal116.8g2.8g95.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1869g1028kcal57.9g119.6g37.4g0g
Basilika, tuore140g56kcal4.3g7g1.1g5.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen935g187kcal5.6g35.5g2.8g13.1g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.6g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g22403kcal1114.2g2347.4g944.8g126.4g
Valittu annoskoko6608g11201kcal557.1g1173.7g472.4g63.2g
Annoskoko puolitettuna3304g5601kcal278.6g586.9g236.2g31.6g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265