Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4200g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g140g77kcal8.4g4.2g2.8g140g
Kuivahiiva, annos 11g70g252kcal31.5g28g4.2g0g
Soijajauhot, Soyolk630g2520kcal245.7g100.8g126g75.6g
Vehnälese 560g1278kcal74.5g86.2g25.2g210g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl588g5292kcal0g0g588g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 420g2832kcal112.9g29g243.6g51.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g24501kcal946g496.4g1979.6g954.6g
Valittu annoskoko6608g12251kcal473g248.2g989.8g477.3g
Annoskoko puolitettuna3304g6125kcal236.5g124.1g494.9g238.7g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362