Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss2667g720kcal21.3g136g10.7g77.3g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g1333g1000kcal25.3g213.3g2.7g13.3g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g853g1365kcal136.5g8.5g76.8g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g149g179kcal3.7g9g13.4g2.2g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g6559kcal374.8g737.6g207.6g188.4g
Valittu annoskoko6608g3279kcal187.4g368.8g103.8g94.2g
Annoskoko puolitettuna3304g1640kcal93.7g184.4g51.9g47.1g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822