Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2352g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 118g88kcal15.4g1.3g0.5g8.1g
Vehnälese 188g429kcal25g29g8.5g70.5g
Ruislese 160g446kcal24g41.6g6.9g62.4g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g470g1740kcal65.8g258.7g37.6g51.7g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1411g4938kcal169.3g973.6g26.8g70.5g
Vehnäjauho puolikarkea 1881g6455kcal191.7g1316.9g22.6g65.8g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g28347kcal982.4g5279.8g205.8g658g
Valittu annoskoko6608g14173kcal491.2g2639.9g102.9g329g
Annoskoko puolitettuna3304g7087kcal245.6g1320g51.5g164.5g
Arvot/100g100g215kcal7.4g40g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948