Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale680g2176kcal81.6g0g204g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Suolasienet (rouskuja)1000g200kcal16g50g5g0g
Tomaattimurska, 1 prk3200g858kcal19.2g169.6g6.4g44.8g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g40g9kcal0.2g1.8g0.2g0g
Basilika, kuivattu 40g102kcal5.8g8.2g1.6g16.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g12503kcal306g599.6g998.2g151.2g
Valittu annoskoko6608g6252kcal153g299.8g499.1g75.6g
Annoskoko puolitettuna3304g3126kcal76.5g149.9g249.6g37.8g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943