Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen956g246kcal8.6g44g3.8g19.1g
Paprika keltainen 956g288kcal9g48.8g1.9g19.1g
Sipuli (käsittelemätön)2615g709kcal34g125.5g5.2g44.5g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1800g360kcal10.8g63g5.4g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g211g1898kcal0g0g210.9g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 28g79kcal3.1g10.8g0.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g7158kcal131g584.2g456.2g180.4g
Valittu annoskoko6608g3579kcal65.5g292.1g228.1g90.2g
Annoskoko puolitettuna3304g1790kcal32.8g146.1g114.1g45.1g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174