Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis292g327kcal64.2g0g8.7g0g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomaattisose tomaattipyree 82g62kcal3.7g10.5g0.2g0.8g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 58g10kcal1.2g0.1g0.2g1.4g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Jauhelihamauste, annos 15g18g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Paprikajauhe 3.5g11kcal0.5g0.6g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g850kcal140.4g27.2g20g9g
Valittu annoskoko662g425kcal70.2g13.6g10g4.5g
Annoskoko puolitettuna331g213kcal35.1g6.8g5g2.3g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183