Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)67g129kcal8.1g15.8g3.2g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g225g337kcal35.9g9g18g0g
Purjosipuli 225g51kcal4.1g5.4g0.4g4.7g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Kalaliemi Maggie, annos 5g5.6g15kcal0.6g1.3g0.8g0g
Ruohosipuli, tuore56g15kcal0.8g2.1g0.3g0.6g
Soijakastike 67g41kcal3.5g6.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g1209kcal108.4g85.2g45.8g11.2g
Valittu annoskoko662g604kcal54.2g42.6g22.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna331g302kcal27.1g21.3g11.5g2.8g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676